Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Соціальне забезпечення, пільги та компенсації



23. Сторони домовились:

23.1. Спільно формувати, розподіляти кошти на соціально-культурні заходи та використовувати їх виходячи з пріоритетів і реальних фінансових можливостей товариства по результатах роботи за рік.

23.2. Продовжити в 2009-2010 р.р. роботу по дольовій участі в будівництві житла, котре супроводжується підрозділами АТ ХК Київміськбуд та інших замовників за рахунок коштів наших працівників.

23.3. Надавати працівникам при наявності коштів, за спільним рішенням правління і спостережної ради, без відсоткові кредити на придбання житла з послідуючою допомогою його часткового погашення за рахунок балансового прибутку підрозділу. Працівникам, які пропрацювали на підприємстві більше 15 років, кредити надавати в першу чергу.

23.4. Робота по відкриттю пенсійних рахунків для своїх працівників, котрі сумлінно працюють та мають загальний стаж роботи з урахуванням стажу роботи в АТ ХК «Київміськбуд» в таких сумах

при стажі роботи:

більше 5 років – 150грн.

більше 10 років – 200грн.

більше 15 років – 400грн.

більше 20 років – 600грн.

більше 25 років – 800грн.

більше 30 років – 1000грн.

більше 35 років – 1200грн.

більше 40 років – 1400грн.

більше 45 років – 1600грн.

23.5. Доплачувати вартість проживання працівників товариства в гуртожитках відповідно до укладених договорів.

23.6. Заключити договір з МНПО «Медбуд» про медичне обслуговування працівників товариства та здійснювати його оплату підрозділами товариства.

23.7. Забезпечити щорічний медичний огляд працівників.

23.8. Проводити, спільно з профкомом, щоквартальний аналіз захворювань з тимчасовою і стійкою втратою працездатності, розробляти і здійснювати заходи по зниженню захворювання працівників товариства.

23.9. Надавати пільги працівникам бажаючих придбати путівки в санаторії, бази відпочинку та ін.. при наявності коштів (прибутку) згідно протоколу засідання правління.

23.10. Забезпечувати дітей працівників товариства пільговими путівками в літні оздоровчі табори згідно поданих заяв при наявності коштів (прибутку) згідно протоколу засідання правління.

23.11. Надавати, за результатами атестації робочих місць, пільгове пенсійне забезпечення працівникам за роботу в шкідливих і важких умовах праці згідно з (додатком 15) за умови, якщо вони 80% робочого часу працюють в цих умовах.

23.12. Пенсіонерам, які працювали в підрозділах товариства не менше 20 років, вийшли на пенсію та більше не працюють, виплачувати при наявності коштів (прибутку) грошову допомогу до професійного свята згідно протоколу засідання правління.

23.13. Надавати одноразову допомогу при народженні дитини в розмірі передбаченому чинним законодавством.

23.14. Оплачувати всі витрати на поховання працюючих працівників товариства згідно чинного законодавства.

23.15. Надавати безвідсоткову позику до 5 тисяч гривень, працівникам, що сумлінно працюють, на ремонт житла, придбання меблів тощо.

23.16. Надавати одноразову допомогу на оздоровлення у зв’язку з щорічною відпусткою працівникам, що постійно, сумлінно працюють і не мають прогулів при наявності балансового прибутку.

23.17. Виплачувати при наявності коштів, одноразову допомогу працівникам, що сумлінно працювали і звільняються у зв’язку з виходом на пенсію, при наявності трудового стажу в товаристві від 10 до 15 років у розмірі одного посадового окладу або тарифної ставки, від 15 до 20 років двох посадових окладів, більше 20 років – три посадових оклади.

23.18. Надавати дитячому будинку «Малятко» фінансову допомогу, соціальну підтримку дітям сиротам старшого віку та зміцненню матеріальної бази, створення належних умов для виховання дітей.





Дата публикования: 2014-11-19; Прочитано: 190 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.01 с)...