Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Запуск довільної презентації



Запуск презентації в Power Point дає змогу після зупинки або завершення показу слайдів вносити до них зміни.

Ще простіше запустити показ слайдів, якщо попередньо підготувати файл показу слайдів. На відміну від файлу презентації, що має розширення .ррt, файл показу слайдів має розширення .ррs, Для запуску показу слайдів у цьому випадку слід попередньо зберегти презентацію в потрібному форматі. Тобто, при збереженні файлу пре­зентації в полі Тип файлу потрібно вибрати опцію Демонстрация Power Point. При використанні файлу показу слайдів можна демон­струвати презентацію на комп'ютерах, де не встановлено Power Point. Цей вид файлів часто використовується для показу слайдів у автома­тичному режимі, наприклад, на виставкових стендах, рекламних щи­тах тощо.

Для запуску довільної презентації, що містить не всі слайди презентації, потрібно:

1. У меню Показ слайдов вибрати команду Произвольный показ.

2. У діалоговому вікні Произвольный показ вибрати назву потрібної демонстрації та натиснути кнопку Показать.

Під час демонстрації в неавтоматичному режимі для переходу до наступного слайда досить клацнути лівою кнопкою миші в будь-якому місці слайда або натиснути клавішу Пробіл. Якщо на слайді є кнопки керування або гіперпосилання, то клацання на них лівою кнопкою миші дає змогу переходити до заданого слайда або додатка. Можна змінити заплановану послідовність показу, клацнувши на слайді правою клавішею миші та із контекстного меню вибрати по­трібний наступний слайд.

Під час пояснення матеріалу іноді потрібно щось дорисувати або підкреслити на слайді. Це можна зробити з допомогою пера, на яке перетворюється покажчик миші. Для цього з контекстного меню вибирають команду Перо. Але зроблені пером рисунки зберігаються на екрані лише під час демонстрації слайда. Навіть при повторному його показі вони зникають.


5. ВИКОРИСТАННЯ РІЗНИХ ВИДІВ ПРИКЛАДНИХ ПРОГРАМ





Дата публикования: 2014-11-18; Прочитано: 637 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...