Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Корпоративні



Торговельні презентації дають можливість розповісти, які потреби споживача задовольняє товар та які переваги він має, а також за короткий строк надати потенційному покупцю всю необхідну інформацію.

Маркетингові презентації призначені для масової аудиторії споживачів і проводяться на виставках-ярмарках або в офісі покупця, для агентів із продажу тощо. Прикладом маркетингової презентації є рекламні ролики на телебаченні.

Навчальні презентації використовують викладачі для того, щоб зручно і наочно подати матеріал.

Корпоративні презентації призначені для донесення інфор­мації до акціонерів корпорації, зокрема через Internet, що дає змогу дістати доступ до гіпертекстової гіпермедійної системи WWW

Нині на ринку програмного забезпечення є дві програми, які стали популярними серед користувачів: це Microsoft Power Point; та Согеl Ргеsentations. Обидві програми дуже схожі за набором команд і параметрів. Але якщо Power Point має класичний набір шаблонів роз­мітки слайдів і тісну інтеграцію з програмами пакета Microsoft Office, то Согеl Presentations має набагато більші можливості графічного оформлення презентацій та створення спеціальних ефектів, оскільки фірма Согеl традиційно працює з графічними об'єктами.





Дата публикования: 2014-11-18; Прочитано: 594 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...