Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Яєчня з сиром



Яйця — 2 шт., сир—16,5, жир — 10. Вихід —90.

Підготовлені яйця випустити на га­рячу порціонну сковороду з жиром, по­сипати тертим сиром і смажити 4 хв у жаровій шафі. Подавати на порціонній сковороді.

Яєчня з м'ясними продуктами

Яйця — 2 шт., маргарин столо­вий —10, шинка варена або ковбаса ва­рена, або сосиски — 34, маргарин — З, маса обсмажених продуктів — 3. Ви­хід— 105.

М'ясні продукти нарізати скибочка­ми або кружальцями і обсмажити на порціонній сковороді з маслом 2—3 хв, потім випустити яйця і досмажити до готовності. Подавати на порціонній ско­вороді.

Омлети

Готують омлети з суміші яєць, солі, молока або вершків. Для приготування омлетів можна використовувати меланж або яєчний порошок. За технологією приготування омлети поділяють на нату­ральні, мішані з гарніром, фаршировані гарніром. Омлети, приготовлені з дода­ванням овочів, свіжої зелені, молочних або м'ясних продуктів називають міша­ними. Омлети, в які наприкінці смажен­ня кладуть підготовлені як начинку продукти, називають фаршированими. Готують омлети з 2—3 яєць. Перед подаван­ням омлети кладуть на овальне мельхіо­рове блюдо, поливають маслом і посипають посіченою зеленню.

Підготовлені яєчні продукти з'єднують з молоком і сіллю добре розмішують, злегка збиваючи до утворення на поверхні піни. У підготовлену масу можна додати трохи розтопленого мас­ла. На одне яйце використовують 0,5 г солі і 15 г молока.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 364 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...