Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Порядок обміну інформацією з працівниками метрополітену та з пасажирами



2.6.1. Порядок застосування радіостанції, телефонів тунельного та стрілочного зв’язку та порядок ведення переговорів з абонентами встановлено в п.п. 13.1-13.3 Технологічної інструкції про порядок роботи на рухомому складі для машиніста та помічника машиніста електропоїздів метрополітену № 18/78-І від 02.02.2009 р.

2.6.2. Порядок застосування радіоінформатора, пристрою гучномовного оповіщення та використання системи “Пасажир-машиніст” встановлено в п.п. 14.1-14.2 Технологічної інструкції про порядок роботи на рухомому складі для машиніста та помічника машиніста електропоїздів метрополітену № 18/78-І від 02.02.2009 р.

2.6.3. Для передачі інформації пасажирам за допомогою радіоінформатора «Хартрон-экспресс» машиніст повинен натиснути відповідну кнопку на панелі радіоінформатора. До передачі інформації машиніст повинен проконтролювати відключення кнопок «Тангента радиоинформатора» і «Тангента УГСМ» та проконтролювати вимикання їх підсвітки.

Для передачі інформації пасажирам за допомогою пристрою гучномовного оповіщення радіоінформатора «Хартрон-экспресс» машиніст повинен включити кнопку «Тангента радиоинформатора» на виносній панелі та проконтролювати роботу її підсвітки, не натискаючи тангенту мікрофона зробити необхідне оголошення (утримувати мікрофон на відстані не більше 10 см), проконтролювати передачу оголошення в гучномовцях кабіни з затримкою 2 сек. Для відновлення роботи радіоінформатора машиніст повинен відключити кнопку «Тангента радиоинформатора» на виносній панелі та проконтролювати вимикання її підсвітки.

Для передачі інформації в іншу кабіну з неактивної кабіни за допомогою пристрою гучномовного оповіщення радіоінформатора «Хартрон-экспресс» машиніст повинен натиснути та відпустити тангенту мікрофона, з витримкою 2 сек. зробити оголошення не натискаючи повторно тангенту (утримуючи мікрофон на відстані не більше 10 см), проконтролювати передачу оголошення в гучномовцях кабіни з затримкою 2 сек.

При застосуванні пасажиром системи “Пасажир-машиніст” радіоінформатора «Хартрон-экспресс» в активованій кабіні вмикається підсвітка кнопки «Тангента УГСМ» та видається речове повідомлення про номер вагону, а далі інформація пасажира. Для відповіді пасажирам після отримання інформації за допомогою системи “Пасажир-машиніст” машиніст повинен включити кнопку «Тангента УГСМ» або натиснути та утримувати тангенту мікрофона, зробити оголошення (утримуючи мікрофон на відстані не більше 10 см), проконтролювати передачу оголошення в гучномовцях кабіни з затримкою 2 сек, після чого відключити кнопку «Тангента УГСМ» або відпустити тангенту мікрофона.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 159 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...