Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Виконання маневрової роботи на лінії



3.3.1. Маневрова робота на лінії виконується згідно п.п. 19.1-19.2 Технологічної інструкції про порядок роботи на рухомому складі для машиніста та помічника машиніста електропоїздів метрополітену № 18/78-І від 02.02.2009 р. При виконанні роботи машиніст повинен користуватися обладнанням порядком, встановленим цією інструкцією.

3.3.2. При передачі рухомого складу маневровому машиністу поїзний машиніст повинен залишити рукоятку майстер-контролера в положенні “Гальмо” з максимальним гальмовим зусиллям та впевнитись у спрацюванні пневматичних гальм.

Маневровий машиніст не передає реверсивну рукоятку поїзному машиністу, а зберігає її впродовж всього часу обороту состава. Освітлення пасажирських салонів доцільно не відключати.

3.3.3. При приведенні кабіни керування в неробочий стан необхідно:

· відключити вимикач «Кондиціонер»;

· не відключати вимикачі “Зачинення дверей” та “APS”;

· кран машиніста перевести в робоче положення;

· ключ після вилучення з замка зафіксувати на кронштейні розкладу руху.

3.3.4. Сигнали про передачу та прийом керування подаються після вилучення ключа з замка натисненням на кнопку “Дзвінок”.

3.3.5. Машиніст, який виводить рухомий склад з колії обороту, при слідуванні під оборот в кабіні хвостового вагона повинен:

· ввімкнути монітор TMS;

· контролювати швидкість рухомого складу (за покажчиком швидкості) та відсутність сигналів зупинки, що подаються з платформи. Під час руху в межах платформи ліва рука повинна знаходитись на ручці стоп-крана;

· увімкнути вимикачі “Білі фари”, “Освітлення кабіни”, “Кондиціонер”, “Обігрів лобового скла” та “Обігрів дзеркал” (при необхідності);

· відчинити замок бокових дверей кабіни керування;

· проконтролювати положення вимикачів „АРШ” (відключено), „АЛС”, «Режим АРС», “Закрытие дверей” (вимикач “Закрытие дверей” повинен знаходитись в положенні «Закрыто»);

· проконтролювати включення APS, рівень тиску в НМ та ГМ, рівень напруги на акумуляторній батареї, положення крану машиніста;

· проконтролювати роботу радіостанції на 2 каналі;

· проконтролювати наявність пломб на обладнанні в кабіні керування.

Наступний порядок дій по активації кабіни, включенню пристроїв АРШ та виводу рухомого складу з тупика машиніст виконує згідно цієї інструкції, а також Технологічної інструкції про порядок роботи на рухомому складі для машиніста та помічника машиніста електропоїздів метрополітену № 18/78-І від 02.02.2009 р.

3.3.6. Машиніст, який заводив рухомий склад на колію обороту, після передачі керування повинен контролювати наявність дозволяючого показання на ЛВДШ, зачинення дверей, роботу APS та відпуск гальм.

Якщо протягом 30 сек. після передачі керування маневровий машиніст, який передав керування, не виявив діяльності машиніста, який виводить рухомий склад з колії обороту, потрібно з’ясувати причини затримки за допомогою пристрою гучномовного сповіщення. При відсутності відповіді необхідно вставити ключ, активувати кабіну та відчинити розсувні двері вагонів з боку перехідного містка, вийняти ключ з замка, вийти на перехідний місток, зачинивши двері в кабіну керування на замок, перейти в хвостовий вагон по перехідному містку та вивести рухомий склад з колії обороту.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 254 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...