Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Новітні технології проведення опитувань респондентів



1.Технологія КАТІ(телефонне інтерв’ю за допомогою комп’ютера):

Ця автоматизована система ведення телефонних опитувань об’єднує комп’ютерну технологію та телекомунікації, при цьому усуваючи паперові опитні листи. Для проведення такого опитування потрібні комп’ютер, навушники з мікрофоном і телефонний апарат.

2. особисте стандартизоване інтерв’ю «face-to-face»:

Це опитування передбачає безпосередній контакт(вербальний т невербальний)інтерв’юера та респондента з метою отримання від останнього визначеної дослідником інформації.

3.технологія КАПІ(особисте інтерв’ю за допомогою компютера):

Єдина відмінність цієї методики від методики КАТІ полягає у тому, що інтерв’юер самостійно знаходить респондента та в його присутності вводить названий варіант відповіді.

4. Індивідуальні глибинні інтерв’ю та фокус – групи:

Ці види інтерв’ю відносяться до якісних методів маркетингових досліджень, за допомогою яких дослідники вивчають глибинні мотиви споживчої поведінки, відношення, особливості, наслідки з досліджуваної проблеми. Для проведення цих інтерв’ю дослідник готує сценарій обговорення проблеми, в якому інтерв’юеру пропонуються можливі запитання, але які можуть видозмінюватися.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 1284 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...