Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Структура курсової роботи



1. Титульна сторінка (див.: Додаток А).

2. У курсовій роботі обов’язково є план, за яким подається матеріал (див.: Додаток Б).

3. Вступ (обґрунтовується актуальність теми, її значущість для педагогічної практики; визначається науковий апарат: мета, завдання дослідження, об’єкт, предмет, вказуються методи, якими послуговувалися під час виконання курсової роботи, значення роботи та її структура.

Мета курсової роботи – це кінцевий результат дослідження, а її завдання у сукупності повинні дати уявлення про те, що необхідно зробити для досягнення мети.

Об’єктами педагогічних і зокрема методичних досліджень є процес, «діяльність вчителів і учнів, об’єкт-об’єктні стосунки під час навчально-виховного процесу, організація чи управління пізнавальною діяльністю учнів тощо» (С. Гончаренко).

Предмет дослідження – це ті суттєві зв’язки, відношення, конкретні явища (мовні, математичні, природничі) та їх методичні аспекти, які підлягають безпосередньому вивченню в даній роботі.

4. Основна частина (поділяється, як правило, на 2 розділи: теоретичну і методичну). Кожен розділ має свою назву; включає 2-3 пункти.

5. Висновки (обумовлюються змістом курсової роботи, відповідають меті та завданням, поставленим у ній).

6. Список використаних джерел (на більшість наукових джерел повинні бути посилання у тексті курсової роботи. Всі наукові джерела подаються в алфавітному порядку і мають бути оформлені з урахуванням усіх сучасних вимог – див.: Додаток В).

7. Додатки (їх кількість необмежена; має бути нумерація великими буквами А, Б, В тощо).

8. Сторінки роботи повинні мати поля: ліве – 30мм, зверху – 20мм, праве – 15мм, знизу – 25мм. Таблиці, малюнки, схеми, графіки та інші ілюстративні матеріали як у тексті роботи, так і в додатках слід виконувати на стандартних аркушах (формат А4) або наклеювати на стандартні білі аркуші. Зразки оформлення таблиць – (див.: Додаток Г).

9. Усі сторінки роботи нумеруються без пропусків або літерних додатків. Першою сторінкою вважається титульний аркуш, на ній цифра 1 не ставиться, другою вважається сторінка, що містить «зміст», на ній цифра 2 не ставиться, на наступній сторінці проставляється цифра 3 і далі згідно з порядком. Порядковий номер сторінки проставляється у правому верхньому кутк

у без крапки.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 125 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...