Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Корпоративний брендинг



Створення сильного корпоративного бренду може дати вам дуже й дуже багато. Якщо споживач побачить на тому чи іншому електронному пристрої марку Sony, він, швидше за все, віддасть перевагу їй перед виробами конкурентів. Virgin проникла в дуже багато сфер бізнесу і користується успіхом вже тому, що вона завжди дотримується нестандартних підходів.

Головною вимогою до корпоративного бренду повинна бути його адекватність основним принципам, які сповідуються компанією, чи це якість, новизна, дружелюбність, чи щось інше. Візьмемо, наприклад, Caterpillar, виробника складного машинного обладнання. Марка цієї компанії асоціюється у споживача з важкими умовами роботи, рухливістю, міцністю, відвагою і рішучістю. Саме ці якості дозволили компанії приступити до випуску джинсів, взуття, сонцезахисних окулярів, годинників та іграшок під маркою "Cat".

Сильний корпоративний бренд потребує відповідного іміджу, який би містив певну тематику і асоціаціювався з відповідним логотипом, графікою, набором кольорів і рівнем реклами. Не слід покладати зайві надії на рекламу. Зміцненню корпоративного іміджу сприяє, перш за все, сама робота компанії. Хороша робота разом із хорошою PR-стратегією вартують куди більше корпоративної реклами.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 172 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...