Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Механізм призначений для збивання картопляного пюре, мусу, самбуку, вершків, сметани, тесту для млинчиків, млинців і оладків, приготування майонезу



Технічні дані:

Місткість бачка, л 20

Частота обертання ведучого вала, об/хв. 170

Частота обертання робочого органу, об/хв: I швидкість II швидкість

навколо осі бачка 46 85

навколо власної осі 182 335

Час, потрібний на обробку продукту, хв. 10-20

Габарити, мм:

довжина 580

ширина 480

висота 660

Маса (без бачка і робочого органу), кг 22

1 - кришка нижня; 2 - вал вертикальний; 3- корпус; 4 -- підшипник кочення; 5 - колесо конічне; 6 - шестірня конічна; 7 - вал проміжний відомий); 8, 12 - втулки; 9, 11 - колеса циліндричні; 10 - муфта кулачкова; 13 - вал приводної (вхідний); 14 - хвостовик; 15, 16 - шестірні циліндричні; 17 - колесо внутрішнього зачеплення; 18 - вал-шестірня.

Механізм складається з редуктора з коробкою швидкостей, бачка циліндричної форми із сферичним днищем і змінних робочих органів (збивачів).

Редуктор з коробкою швидкостей складається з корпуса, деталей коробки швидкостей, конічної передачі, планетарної циліндричної пари, хвостовика й кронштейна.

Для підготовки до роботи механізм вставляється хвостовиком у горловину приводу і закріплюється гвинтами. Бачок із закритою кришкою встановлюється на кронштейн так, щоб одна лапка бачка ввійшла в проріз кронштейна, а дві інші лапки закріплюються відкидними болтами.

Для з'єднання робочого органа з валом редуктора збивач вводиться в бачок, підводиться до піднятої сполучної муфти, і муфта опускається вниз. При цьому зазор між дном бачка і збивачем повинен бути мінімальним, тобто не більше 5 мм.

Залежно від оброблюваного продукту застосовується один із збивачів: прутковий - для збивання легкорухомих мас (мусу, самбуку, вершків, білків і т.д.); решітчастий - для збивання майонезу, крему; рамковий з перемичкою - для збивання рідкого тіста для млинців і оладків.

1 - збивач рамковий з перемичкою; 2 - бачок; 3 - болт відкидний; 4 - муфта сполучна; 5 - кронштейн; 6 – кришка.

Правильність зборки перевіряється вмиканням приводу на короткий час.

Поворотом ручки перемикання швидкостей установлюється необхідна частота обертання збивача. Процес збивання картопляного пюре і замішування тіста для оладків проводиться при встановленій ручці перемикання швидкостей у положення "Повільно", а процес збивання тіста для млинців і млинчиків, а також мусу, самбуку - у положення "Швидко".

Потім у бачок завантажуються продукти, включається привід і проводиться збивання або замішування. Тому що в процесі збивання обсяг продуктів збільшується, бачок заповнюється продуктами на 3/4 об’єму.

По закінченню збивання вимикається привід, знімається збивач, а потім бачок.





Дата публикования: 2015-10-09; Прочитано: 886 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...