Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Правила для ефективного проведення занять



1. Під час проведення занять будь-яких напрямків і весь час, коли Ти в залі - тримай осанку!

2. Бути присутньою в залі за 15 хв. до початку тренування. Щоб на занятті була позитивна атмосфера, поспілкуйся та познайомся з дівчатами.

3. Твій зовнішній вигляд повинен бути взірцем для всіх хто займається, дівчата повинні хотіти брати з Тебе приклад. Важливим є одяг в якому Ти проводиш той, чи інший напрямок занять. Наприклад, якщо в Тебе красивий рельєфний прес, одягни коротку майку, якщо стрункі, підкачані ноги, короткі шорти. Одяг має бути яскравим та підкреслювати Твою фігуру.

4. Перш ніж розпочинати заняття, постав дівчат в шахматному порядку, щоб кожній було комфортно займатись. Перевір, щоб ніхто не жував жуйок (якщо є такі, попроси викинути).

Перейшовши до заняття на килимках теж прослідкуй за тим, щоб дівчатам було комфортно.

5. При проведенні заняття тренер, зазвичай, стоїть обличчям до залу, та використовує дзеркальну техніку виконання вправ. Але якщо зал з дзеркалами, так, як в нас, то можна стояти обличчям до дзеркала по середині, між дівчатами які займаються. Лише постійне спостереження за групою дає можливість безпечно скеровувати заняття. На час свого тренування, Ти, як тренер несеш відповідальність за всіх хто займається.

6. Для підтримки позитивної атмосфери під час заняття підготуй кілька мотивуючих фраз, або щось типу: «А зараз ми трохи повеселимося!» і включити в заняття якийсь цікавий фрагмент. Варіантів безліч, тому розвивай свою креативність та творчі здібності.

7. Під час заняття не стій на одному місці. Підходь до дівчат, виправляй помилки індивідуально, якщо такі є, мотивуй (звертайся до дівчат на імена).

8. Ніколи не будуй свої фрази по типу обвинувачення: «Ти не вмієш…», «ти не можеш…», краще казати так: «Олю, я за Тобою сьогодні поспостерігала і повинна сказати, що Ти Молодець! Але для ще більшого ефекту від занять нам з Тобою треба звернути увагу на…(або попрацювати над…) і додати ще одну невелику похвалу.

9. Будь уважною до новеньких дівчат, слідкуй за їхнім самопочуттям!

*почервоніння та потовиділення – перший сигнал про отримане навантаження (це нормально);

*Задишка та червоно-білі плями на обличчі – більш серйозний «дзвіночок» (запропонуй перейти на крок, зменш навантаження);

*Різке збліднення та порушення координації рухів – це вже вже ознака серйозного навантаження (посади дівчину в роздягалці та дай попити води).

Проявляй ініціативу щодо навчання - задавай питання, багато читай та ділись новими знаннями з іншими, пропонуй нові ідеї щодо вдосконалення та розвитку «MADIBO». Твій успіх залежить лише від Тебе!




Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 666 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...