Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Аналіз виховного заходу



Група: 14БПпіт

Присутні: 20 чол.

Тема: Здоровий спосіб життя

Мета: привернути увагу учнів до здорового способу життя

Дата проведення: 31.03.06р.

Організатори проведення: Москалець З.М.

Викладач заздалегідь запропонував студентам за їх власним бажанням підготувати доповіді по даній темі.

Виховний захід розпочався своєчасно. Викладач та студенти до нього були підготовлені заздалегідь. Яковлєв І.П. оголосив тему виховного заходу.

Початок виховного заходу був у вигляді бесіди. Викладач розповів про значимість здоров’я та його цінність в нашому житті. Викладачу вдалося зацікавити учнів і вони активно почали брати участь у бесіді, задавати запитання, та самі студенти відповідали на поставлені перед ними запитання, досить змістовно та коректно.

Відповідати на поставлене в темі завдання деякі студенти підготували доповіді та написали реферати. Староста групи Коляденко Євгеній Вікторович підготував доповідь на тему: “Паління та його шкідливий вплив на здоров’я людини”. Це була змістовна доповідь з наведеними конкретними прикладами, які сталися в нашому місті – Києві. Деякі студенти задавали запитання Євгенові на які він відповідав з наведенням конкретних прикладів, а деякі студенти висловлювали свої думки, що до даної проблеми. Нужний Б. написав реферат по темі: “Наркоманія”. В своєму рефераті він ілюстраційно показував до чого може призвести прив’язаність до наркотиків. Студентів також зацікавила ця тема і вони могли висловлювати свої погляди по даній темі. Буряк Валя підготувала доповідь на тему: “Спорт”. У своїй доповіді Анна розповіла: як корисно займатися спортом, важливість правильного харчування. З цієї доповіді студенти отримали корисні поради, що до збереження свого здоров’я.

Студентів зацікавила дана тема, вони брали активну участь в постановці запитань та висловлювали свої власні погляди. Дивлячись на інтерес і актуальність даної теми викладач запропонував продовжити обговорення цієї теми на наступній виховній годині. Студенти підтримали пропозицію викладача.

Роблячи висновки по даній виховній годині можемо сказати, що мета була досягнута. Тема вибрана на виховний захід вдала і актуальна в наш час. Розпочали виховний захід у вигляді бесіди, а продовжили і закінчували її у вигляді дискусії. Учні були активними і мали змогу висловлювати власні думки та задавати запитання. Нажаль час виховного засобу обмежений і тому розглянули лише декілька проблем пов’язаних із збереженням нашого здоров’я. Було вирішено продовжити обговорення даної теми на наступний виховний захід.






Дата публикования: 2015-04-08; Прочитано: 18679 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...