Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Структура курсової роботи



Курсова робота з “Управління персоналом” є індивідуальним самостійним навчально-науковим завданням, що виконується на основі вивчення літературного та аналізу статистичного матеріалу конкретного підприємства. Саме тому написання курсової роботи повинно починатись з вивчення літератури з даного питання. Літературний огляд по темі є початковим етапом наукового дослідження. При вивченні літератури необхідно орієнтуватись в основному на видання останніх років.

Після ознайомлення зі спеціальною літературою студент переходить до складання плану курсової роботи. План відображає зміст роботи у вигляді основних питань і узгоджується з керівником. Робота, виконана без затвердженого плану або по плану зі змінами без згоди керівника, на перевірку не приймається.

Кількість питань і їх порядок в плані визначається в кожному конкретному випадку з урахуванням специфіки теми, проте в будь-якій роботі повинні бути такі частини та розділи:

Вступ

Теоретична частина (Розділ 1)

Практична частина (Розділ 2 та Розділ 3)

Висновки

Пропозиції

Перелік літератури

Додатки

У вступі необхідно дати оцінку сучасного стану проблеми на основі аналізу вітчизняної та зарубіжної літератури із зазначенням практично вирішених задач, існуючих проблем в даній галузі; обґрунтувати актуальність теми; визначити мету роботи, об’єкт та предмет дослідження; основні задачі, які необхідно виконати при розкритті даної теми; відомості про обсяг роботи, кількість ілюстрацій, таблиць, додатків, джерел літератури; методи дослідження та інформаційне забезпечення (не менше 3 сторінок).

У теоретичній частині роботи має міститись огляд літератури за обраною темою. Теоретична частина складається з одного розділу (Розділ 1), який може бути поділений на 2-3 підрозділи. Після розділу повинен бути зроблений обґрунтований перехід до практичної частини роботи.





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 229 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...