Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Оцінка ефективності управління персоналом



Підходи до оцінки ефективності роботи персоналу організації. Методики оцінки ефективності роботи персоналу, основні критерії та показники. Світовий досвід та можливості його впровадження в процесі управління вітчизняним підприємством.

Адміністративні методи управління персоналом та їх вплив на ефективність діяльності організації

Характеристика адміністративних методів управління персоналом, їх класифікація та зміст. Інформативне та документальне забезпечення адміністративних методів управління персоналом, позитивний та негативний вплив та особливості управління ним.

Економічні методи управління персоналом організації та їх вплив на ефективність діяльності організації

Характеристика економічних методів управління персоналом, їх класифікація та зміст. Інформативне та документацій не забезпечення економічних методів управління персоналом, позитивний та негативний вплив та особливості управління ним.

Соціальні методи управління персоналом організації та їх вплив на ефективність діяльності організації

Характеристика соціальних методів управління персоналом, їх класифікація та зміст. Інформативне та документацій не забезпечення соціальних методів управління персоналом, позитивний та негативний вплив та особливості управління ним.





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 232 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...