Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Управління соціальним розвитком організації та її персоналу



Соціальний розвиток організації як об’єкт управління. Соціальна інфраструктура організації та основні фактори соціального середовища організації. Соціально-психологічний клімат організації. Особливості створення та діяльність соціальних служб. Соціальне партнерство. Світовий досвід.

Формування та управління кадровою політикою організації

Сутність та основні елементи кадрової політики. Порядок та процес її розробки. Документацій не забезпечення кадрової політики організації. Особливості формування кадрової політики на підприємствах України та закордоном.

Персонал сучасної організації як об’єкт управління

Зміст поняття персонал організації. Його класифікація та структура. Статистика персоналу. Методи дослідження та аналізу структури персоналу. Система та процес управління персоналом. Персонал організації як трудовий колектив.

Формування ефективної системи методів управління персоналом

Система методів управління персоналом організації. Організаційно-розпорядчі, економічні та соціально-психологічні методи управління персоналом, їх характеристика та взаємозв’язок. Місце методів управління персоналом в загальній системі методів управління організацією.





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 156 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...