Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Імені Юрія Кондратюка



ПОЛТАВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Кафедра менеджменту і адміністрування

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ З ДИСЦИПЛІНИ «УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ НАПРЯМУ ПІДГОТОВКИ 6.030601 «МЕНЕДЖМЕНТ»

Полтава – 2012 рік


Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи з дисципліни «Менедмжент» для студентів напряму підготовки 6.030601 Менеджмент. – Полтава: ПолтНТУ, 2012. – 37 с.

Укладачі:

Маркіна І.А., завідувач кафедри менеджменту і адміністрування Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, д.е.н., професор

Бакало Н.В., доцент кафедри менеджменту і адміністрування Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, к.е.н.

Черниш І.В., доцент кафедри менеджменту і адміністрування Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка, к.е.н.

Відповідальний за випуск: І.А. Маркіна, завідувач кафедри менеджменту і адміністрування, доктор економічних наук, професор.

Рецензенти: Біловол Р.І., к.е.н., доцент, Гунченко М.В., к.е.н., доцент.

Затверджено науково-методичною

радою університету

від ________20_ р., протокол № __

Комп’ютерна верстка автора

35.06.04.02

ЗМІСТ

Вступ…………………………………………………………………………..  
Загальні положення…………………………………………………………..  
Структура курсової роботи та підбір матеріалу……………………………  
Оформлення та порядок захисту курсової роботи…………………………  
Тематика курсових робіт…………………………………………………..  
Коментар до виконання курсових робіт…………………………………….  
Зразкова форма плану курсової роботи……………………………….  
Критерії оцінювання курсової роботи ……………………………………...  
Лист оцінювання курсової роботи…………………………………………..  
Список рекомендованої літератури…………………………………………  
Додатки………………………………………………………………………..  

ВСТУП

Одним з елементів навчального процесу у вищому навчальному закладі є самостійна робота студентів. Універсальним, а тому одним з найбільш складних і відповідальних завдань, є курсова робота. В процесі її підготовки студенти вчаться працювати з науковою літературою, знайомляться з сучасними напрямками галузей діяльності національного господарства, виявляють вміння застосовувати одержані знання і робити певні висновки.

Курсова робота виконується після завершення теоретичних і практичних занять з даної дисципліни з метою закріплення і поглиблення одержаних знань.

Курсова робота тісно пов’язана з такими спеціальними дисциплінами, як «Основи менеджменту», «Теорія організації», «Маркетинг», «Операційний менеджмент», «Організація управлінської праці». ЇЇ тема або окремі розділи можуть в подальшому стати темою наукової доповіді, складовою частиною дипломної або магістерської роботи.

Тематика курсових робіт складена у відповідності до навчальної програми курсу “Управління персоналом ” з урахуванням необхідності самостійної роботи над темами. Тематика охоплює основні розділи та теми курсу.

Курсова робота з дисципліни «Управління персоналом», як і кожна наука та навчальний предмет, має свій об’єкт і предмет досліджень, що необхідно зрозуміти при виборі теми та виконанні роботи.

Крім того, дана курсова робота носить науково-дослідний характер. Сутність його повинна виявлятись в особливому підході до розкриття кожної теми, ґрунтуючись на аналізі практичної діяльності конкретного підприємства.





Дата публикования: 2015-04-06; Прочитано: 135 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.011 с)...