Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Клієнти



Клієнтів цікавить інформація про безперервність діяльності підприємства, особливо якщо сморід на тривалий годину пов’язані з цим підприємством або залежать від нього. Клієнтів цікавить інформація про показники діяльності підприємства за відповідний період та плани на майбутнє щодо продукту, який сморід купують у підприємства. Тому клієнти будуть зацікавлені в інформації стосовно звітності за сегментами та діяльності, що припиняється, що вимагається згідно з МСБО 14 та МСФЗ 5, відповідно.

МСФЗ (МСФЗ 5.33) та П(С) БО (П(С) БО 27.12) містять подібні вимоги щодо розкриття іншої інформації стосовно доходів, витрат та прибутку або збитку до сплати податків від діяльності, що припиняється, а також чистого руху грошових коштів від операційної інвестиційної та фінансової діяльності, що припиняється. Однак, Форма № 5 не включає відповідні вимоги щодо такого розкриття інформації. Тому користувачі фінансової звітності, складеної згідно з П(С) БО, не матимуть вигоди від інформації щодо діяльності підприємства, що припиняється.

П(С) БО не встановлює жодних вимог щодо звітності за сегментами, а тому клієнтам як користувачам складеної згідно з П(С) БО фінансової звітності бракує інформації щодо розбивки статей балансу та звіту про фінансові результати за основними сегментами діяльності підприємства. Серед інших користувачів, зацікавлених у розкритті інформації щодо діяльності, що припиняється, та інформації за сегментами, – акціонери та широка громадськість.





Дата публикования: 2015-06-12; Прочитано: 215 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...