Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Особливості неформальних груп



Характеристика груп працівників Види неформальних групп
Любителі серіалів Любителі книг Любителі пива Любителі футболу Либителі туризму Любителі тварин Гурмани Любителі театру
Склад Працівники планово-економічного відділу Працівники адміністративно-господарського відділу Майстри Директор, заступники з загальних питань, виробництва, економічних питань, АГЧ Працівники відділу реалізації. Працівниці цеху з виготовлення кефіру Начальники адміністративно-господарського та планово-економічного відділу Працівники планово-виробничого відділу
Чисельність                
Характеристика зв’язків Неформальні
Мотиви виникнення Для обговорення «проблем головних героїв серіалів». Для обміну враженнями від прочитаних книг. Для спільних походів на пиво, відвідування пивних фестивалів. Для проведення спільних ігор. Для спільних турпоодів. Для обміну досвідом догляду за тваринами. Для спільних походів в ресторани, обміну останніми новинами зі сфери кулінарії. Для спільних походів у театр.
Заходи з підвищення ефективності Виписка журналу «Серіал». Створення бібіліотки. Проведення пивних змагань. Проведення спортивних змагань з футболу. Проведеня турпоходів. Проведення конкурсів домашніх тварин. Проведення конкурсів на кращого кулінара. Забезпечення квитками в театр.

* сірим кольором виділено раціональнігрупи

Фактична кількість неформальних групп- 5, планується збільшення до 8.





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 255 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...