Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Заняття і екскурсії під час практики



Щоденно, під час проходження виробничої практики, сту­дент працює відповідно з робочою програмою виробничої прак­тики, суворо дотримуючись календарно-тематичного плану виробничої практики (додатки 6, 7).

На початку кожного робочого дня, керівник практики від підприємства:

♦ знайомиться з завданням програми для опрацювання;

♦ перевіряє теоретичну підготовку студента з питань про­грами;

♦ встановлює ступінь володіння студентом практичними
навичками і уміннями;

♦ надає студенту фахові поради та вказівки щодо виконан­ня облікових робіт за матеріалом завдання практики.

Заняття з керівником практики від підприємства повинні розкривати студентам перспективи розвитку спеціальності і готувати їх до наступного вивчення у вищому навчальному закладі дисциплін навчального плану.

Екскурсії під час практики проводяться з метою надбання студентами найбільш повної уяви про базу практики, її орган­ізаційну структуру, взаємодію її окремих підрозділів, діючу си­стему управління, технологічний процес. Для поширення світогляду і ерудиції студентів екскурсії доцільно проводити не тільки на базі, де вони проходять практику, але і на інших ба­зах (податковій інспекції, позабюджетних фондах в яких за­реєстроване базове підприємство тощо).

Примітка. Екскурсія - форма організації навчання, за якої навчальна робота здійснюється у рамках безпосереднього оз­найомлення з об'єктом вивчення.

Наприкінці кожного робочого дня, керівник практики від підприємства:

перевіряє кількість і якість виконаних студентом облікових робіт;

♦ вказує студенту на недоліки, помилки; аналізує причини, які їх спонукали; дає фахові поради;

♦ перевіряє записи, зроблені студентом у щоденнику з ви­робничої практики; записує в нього свої зауваження та виставляє оцінку за виконане завдання програми вироб­ничої практики.





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 324 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...