Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Індивідуальні завдання. Індивідуальні завдання включаються в програму виробни­чої практики з метою надбання студентом під час практики умінь і навичок самостійного розв'язання



Індивідуальні завдання включаються в програму виробни­чої практики з метою надбання студентом під час практики умінь і навичок самостійного розв'язання виробничих, науко­вих або організаційних завдань.

Виконання одного або декількох індивідуальних завдань активізує діяльність студентів, розширює їх світогляд, підвищує ініціативу і робить проходження практики більш конкретним і цілеспрямованим.

Доцільно, щоб матеріали отримані студентом під час вико­нання індивідуального завдання могли в подальшому бути йому корисні і використані ним при виконанні курсової робо­ти з дисципліни «Планування і організація діяльності підприємства»

Індивідуальне завдання буде ефективним якщо його вико­нання допоможе студенту усунути прогалини в знаннях і уміннях та більше підготуватися до майбутньої профес­ійної діяльності.

Результати виконання індивідуального завдання студент представляє в окремій папці - скоросшивачу. Титульний лист оформляється за зразком (додаток 5). За титульним листом студент розташовує послідовно матеріали індивідуального завдання.

Індивідуальне завдання здається студентом для перевірки разом зі звітом з виробничої практики.

Перевірене індивідуальне завдання повертається студенту і використовується ним при виконанні курсової роботи.

За своєю структурою індивідуальне завдання може мати наступний вигляд:

1) титульний аркуш (додаток 5);

2) організаційно - правова характеристика базового підприємства;

3) аналіз економічних і фінансових показників діяльності базового підприємства не менше ніж за два попередні роки;

4) законодавча і нормативна база за предметом досліджен­ня;

5) статті, консультації фахівців - публікації у професійних періодичних виданнях, роз'яснення ДПІ тощо за предме­том дослідження;

6) матеріали практичної діяльності базового підприємства
(первинні документи, звітність);

7) висновки і пропозиції щодо предмету дослідження в сучасних умовах діяльності підприємства;

8) можливі ситуації, які існують з предмету дослід­ження, але, на момент виконання індивідуального завдан­ня, не мають місця на даному підприємстві і шляхи їх розв'язання тощо.





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 423 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...