Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Виробництво продукції і надання послуг



Розглядається загальна характеристика підприємства характер і значення продукції, робіт, послуг, підсумки комерційної діяльності за минулий (1-2 роки) і поточний (з початку року) період часу. Техніко - економічні показники відобразити у відповідності з річним планом, що розробляється на підприємстві і бізнес-планом. Аналіз повинен охопити:

· формування виробничої програми, роль договорів, розрахунок виробничих потужностей і аналіз їх завантаження;

· забезпечення виконання виробничої програми: матеріально-технічне забезпечення і організація збуту продукції, робіт, послуг на основі маркетингових досліджень, забезпеченість кадрами;

· виконання плану з номенклатури, обсягу і структури виробництва у

вартісному, натуральному вираженні, з'ясування факторів і причин, що вплинули на відхилення;

· розрахунок резервів і розробка заходів щодо збільшення обсягу продукції, що виробляється;

· розрахунок потреби матеріально-енергетичних ресурсів на програму випуску продукції і на обслуговування виробництва.

Аналізується динаміка цін і її вплив на план і факт виробництва продукції.

Вивчається кон'юнктура ринку на продукцію підприємства, конкурентноздатність продукції підприємства, можливість структуризації продукції підприємства, економічна стратегія підприємства з виробництва і реалізації продукції, надання послуг і виконані робіт. Проводиться аналіз можливих ризиків і страхування.





Дата публикования: 2015-04-10; Прочитано: 304 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...