Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Виклад тексту курсової роботи



Курсова робота повинна бути написана державною мовою без граматичних і стилістичних помилок

Текст роботи викладається, як правило, в безособовій формі, наприклад,...роботою передбачено.. або....роботою передбачається....

В математичних викладках допускається використовувати першу особу множини, наприклад,...враховуючи рівняння (1.5) і (1.6), знаходимо.... Викладення від першої особи множини не допускається (крім цитат). Наприклад, не можна писати: "Я в своїй роботі вирішив..."

В тексті курсової роботи (крім цитат) не допускається вживати: звороти розмовної мови, застарілі і жаргонні терміни і вислови, скорочені слова, крім встановлених діючими стандартами і загальноприйнятих у літературній мові, без числових значень знаки <, >, =, %, №.

В записці треба вживати стандартизовані найменування і позначення. Якщо в тексті наводиться ряд числових значень, виражених в однакових

одиницях, то позначення одиниці зазначають тільки після останнього числового значення, наприклад:...1, 50, 1, 7, 5, 2,00 м... або... від 1 до 5 мм.

Числові значення величин треба зазначати з необхідною точністю, при цьому в ряді величин, в тому числі в таблицях, вживають числа знаків після десяткової коми, наприклад: 1,50; 1,75; 2,00. В необхідних випадках треба застосовувати математичне округлення.





Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 163 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...