Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підбір цифрового та фактичного матеріалу і методи його використання в процесі виконаний курсової роботи



Відповідно до затвердженого плану і бібліографії студент приступає до поглибленого вивчення літератури, збору і обробки фактичного матеріалу.

Вивчення літератури слід почати з підручників, навчальних посібників, законодавчих, методологічних і інструктивних матеріалів. Після цього можна перейти до вивчення монографій і публікацій в періодичній пресі.

Глибоке вивчення літератури полягає в уважному її читанні і конспектуванні. Конспектувати матеріал можна в межах окремих публікацій, при цьому на полях конспекту потрібно робити власні помітки з дискусійних моментів, про віднесення матеріалу до того чи іншого питання плану курсової роботи, виділяти визначення, вказувати сторінки та інше. Проте такий метод конспектування має недолік - при виконані курсової роботи потрібно глибоко вивчити конспект і вибирати з нього необхідний матеріал Для усунення такої о недоліку рекомендуємо конспектувати лише на одному боні листа, залишаючи достатньо широкі поля для поміток. Після закінчення цього етапу конспект можна розрізати по питаннях і підпитаннях плану: групувати, узагальнювати матеріал, розглядати різні методологічні підходи до вивчення одних і тих же явищ, категорій і понять, що в свою чергу дасть можливість автору курсової роботи визначити власну позицію і аргументувати її.


Для підтвердження теоретичних положень курсової роботи, обґрунтованості висновків та пропозицій слід вміло використовувати фактичний матеріал.

Якісний рівень роботи значно зросте, якщо автор при її написанні проведе аналіз фактичного матеріалу, який характеризує основні напрямки та зміст фінансових відносин досліджуваного суб'єкта.





Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 153 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...