Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Сотоблоки амортизатора



Сотоблоки амортизатора призначені для виготовлення паперового стільникового амортизатора, що служить для поглинання частини кінетичної енергії вантажу, що знижується на парашуті, при ударі його об землю. Сотоблок (мал.12.13) у не розтягнутому стані представляє із себе прямокутний пакет, що складається з окремих ячейок у виді бджолиних сот. Ячейки виготовляються з мішечного папера типу крафт у вигляді правильного шестикутника зі стороною 7мм і висотою 100мм.

Для кріплення сотоблоків на нижній і середній підставах платформи і утримання їх у розтягнутому стані на них наклеюються стрічки з петлями 4. З метою зручності збереження і транспортування амортизатор стискується в шість окремих сотоблоків, що містяться в пакувальний мішок 5.

Шість сотоблоків, змонтованих у три шари, один на нижній основі платформи і два з двох сторін середньої основи, представляють із себе сотовий амортизатор. Вага 11,24кг.

Для транспортування і збереження сотоблоків використовується пакувальний мішок виготовлений з бітумірованного мішечного паперу в чотири шари.

мал.13.13Сотоблоки амортизатора мал.13.14Скоба кріплення
1 – сотоблок; 2 – ячейка; 3 – стрічки з петлями; 4 – пакувальний мішок 1 – скоба; 2 – болт; 3 – ролик; 4 - гайка




Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 159 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...