Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ЧЕТВЕРТИЙ ЕТАП: Укладка стабілізуючого купола



Розкласти стабілізуючий купол на столі або укладальному полотнищі.

Розтягти купол на всю довжину і розділити на двох половин так, щоб заводське клеймо знаходилося зверху. Дотримуючи стропові 18 на середині столу, перекинути ліву половину купола на праву сторону столу або укладального полотнища. Ліворуч від стропи №18 покласти стропу №19.

Покласти стропу №20 на стропу №19, а стропу №21 на стропу №18. Розправити нижню кромку складених полотнищ та розправити їх по всій площині до вершини. На стропу №20 покласти стропу №22, на стропу №22 стропу №28 і на стропу №21 стропу №24. В описаному порядку скласти всю ліву половину купола до полотнища з заводським клеймом. На складену частину купола покласти важелі.

Перекинути праву половину купола на складену ліву половину. Перекинути стропу №18 вправо на 2-3см. На стропу №18 покласти стропу №15, а на стропу №17 стропу №16. Іншу частину купола укласти аналогічно лівій половині купола і покласти важелі.

мал.13.18 Перевірка стабілізуючого купола

Перевірити правильність укладання купола. У правильно складеного купола полотнище з заводським клеймом повинне бути зверху і розташовуватися в правій половині укладеного купола (мал.13.18).

Для перевірки правильності розташування строп підняти укладальною лінійкою стропи №35, 36 та №1 і, тримаючи їх у піднятому положенні, дійти до коуша. При правильному розташуванні стропи №35, 36 та №1 повинні бути верхніми у вузла сплетення шийки коуша.

До малої петлі ланки стабілізуючого купола приєднати петлею-удавкою ланку розчекування з двома шпильками (мал.13.19).

На коуш стабілізуючого купола надягти запобіжний чохол.

До коуша стабілізуючого купола петлею-удавкою приєднати крайню петлю ланки стабілізуючого купола, яка найбільше віддалена від ланок розчекування (мал.13.20). Натягти чохол на вузол з'єднання, затягнути і зав'язати його шнури.

мал.13.19Приєднання ланок розчекування мал.13.20Монтаж запобіжного чохла
1 – ланка розчекування з двома шпильками; 2 – ланка розчекування з трьома шпильками;3 – ланка стабілізуючого парашута 1 – коуш стабілізуючого парашута; 2 – запобіжний чохол;3 – ланка стабілізуючого парашута; 4 - шнури




Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 155 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...