Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підвісна система платформи



Підвісна системи платформи (мал.13.12) призначена для з'єднання основного купола з верхньою основою платформи і для кріплення вантажу до цієї основи. Складається підвісна система платформи з підвісної системи і швартовочних ременів.

Підвісна система виготовлена з капронового 36-мм шнура міцністю 2500кг. З однієї сторони три ланки підвісної системи зведені в один коуш. З іншої сторони кожна ланка має свою петлю. На бокових гілках, виготовлених у два складення, маються кільця для приєднання підвісної системи до роз’єму, і нашиті петлі з капронового шнура міцністю 1200кг, для просмикування лямки для підйому.

На ланці підвісної системи настрочені три швартовочних ремені для кріплення вантажу. Крім цього маються ще два швартовочних ремені із пряжками з однієї сторони для кріплення вантажу з довгої сторони платформи, чотири швартовочних ремені із пряжками з однієї сторони для кріплення з короткої сторони платформи і чотири швартовочних ремені, два з пряжками і два без пряжок для кріплення вантажу з бокових сторін. Два швартовочних ремені мають відростки з пряжками, що утворять петлі для приєднання до підвісної системи.

На швартовочних ременях нашиті петлі для просмикування ременів, розташованих у поперечному напрямку, і утворення єдиної системи. На ременях нашиті шнури, за допомогою яких вони прив'язуються до верхньої основи платформи.

Швартовочні ремені виготовлені зі стрічки ЛТК-44-1600. Вага підвісної системи платформи 11,627кг.





Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 134 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...