Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Роз’єм з приладом ППК-4гр.П або ППК-Угр



Роз’єм (мал.13.9) призначений для введення в дію основного купола на заданій висоті.

У роз’єм входить замок, прилад ППК-4гр.П або ППК-Угр., змонтовані жорстко в кожусі. Замок має три важелі, з яких перший призначений для з'єднання роз’єму з підвісною системою, другий проміжний і третій, що замикається гвинтом-шпилькою приладу. На кожусі мається отвір для пропуску приєднаного до камери ланки розчекування з гнучкою шпилькою приладу ППК-4гр.П або ППК-Угр, отвір для контровки гвинта-шпильки.

На кожусі змонтований палець для приєднання ланки стабілізуючого купола і накладка, що дозволяє робити контроль за установкою шкали висот і шкали часу, змонтованої в роз’ємі приладу ППК-4гр.П або ППК-Угр. Ричажний замок спрацьовує від приладу ППК-4гр.П або ППК-Угр. Вага роз’єму 2,069кг.

мал.13.9Роз’єм мал.13.10Ремені кріплення
1 – замок; 2 – прилад; 3 – кожух; 4 – важіль замка для з’єднання з підвісною системою; 5 – проміжний важіль; 6 – важіль замка, що замикається гвинтом - шпилькою; 7 – гвинт-шпилька; 8 – отвір для ланки розчекування; 9 – отвір для контрування; 10 – палець; 11 - накладка камери
1 – ремінь; 2 – петлі; 3 – люверс; 4 - шнур ШХБ-40




Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 184 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...