Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Монтаж на сталеву зварену 200л. бочку поясів і опори



Перед монтажем поясів і опори на бочку, зробити зовнішній огляд бочок і установити, немає чи де витоку пально-мастильних матеріалів і чи герметично закрита пробка.

На днище (без пробки) 200-літрової сталевої звареної бочки ГОСТ 6247-52 одягти нижній пояс з опорою так, щоб нижній пояс знаходився під кінцевим обручем бочки, а поперечні пояси лежали в пазах опори. Повернути нижній пояс з опорою так, щоб тендер кругового пояса знаходився біля продольного шва оболонки бочки. За допомогою тендерів затягти круговий пояс на бочку і підтягти поперечні пояси. Для зручності затягування тендера кругового пояса в опорі мається спеціальний паз. Вороток тендера кругового пояса повинний розташовуватися на відстані 20-30мм від продольного шва оболонки бочки і подалі від звареного шва кінцевого обруча бочки (мал.12.46).

Поставити 200л. бочку на опору. На днище бочки з горловиною надягти верхній пояс зі стяжками і повернути його так, щоб тендери верхнього і нижнього поясів знаходилися на одній вертикальній лінії. За допомогою двох шпильок з фіксуючими стопорами приєднати дві стяжки, закріплені на верхньому поясі, з вушками нижнього пояса. Затягти за допомогою тендера верхній круговий пояс.





Дата публикования: 2015-03-29; Прочитано: 157 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...