Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Задачі автотехнічного забезпечення



Автотехнічне забезпечення полягає в організації технічно правильного використання, технічного обслуговування і збереження автомобільної техніки, в проведенні своєчасного ремонту і евакуації несправних машин в цілях швидкого повернення їх в лад, в забезпеченні військ автомобільною технікою і майном, в підготовці фахівців служби, а також в організації захисту, охорони і оборони частин і установ служби.

При організації автотехнічного забезпечення бойових дій підрозділів і частин передбачається: поповнення підрозділів і частин автомобільною технікою і автомобільним майном; передача зайвої, невідремонтованої і неевакуйованої автомобільної техніки і майна за вказівкою старшого по службі начальника; підготовка водіїв, ремонтників, а також автомобільної техніки, ремонтних і експлуатаційних засобів до предстоячих бойовим діям; правильне використання автомобільної техніки і проведення технічного обслуговування її; евакуація і відновлення несправних машин. Велика увага приділяється постачанню і роботі ремонтних майстерень, складу автомобильного майна, їх розміщенню, своєчасному переміщенню, охороні, обороні і захисту від зброї масового ураження, а також проведенню заходів щодо забезпечення безперервного управління службою.

Конкретний зміст завдань і об'єм заходів щодо автотехнічного забезпечення визначаються бойовою обстановкою, видом бойових дій і поставленим перед підрозділом (частиною) бойовим завданням, умовами місцевості, метеорологічними умовами, а також станом і можливостями сил і засобів служби.





Дата публикования: 2015-01-26; Прочитано: 849 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...