Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ТЕМА 13. Злочини проти громадського порядку та мо­ральності



Громадський порядок і моральність як об’єкти кримінально-правової охорони. Загальна характеристика злочинів проти гро­мадського порядку і моральності.

Злочини проти громадського порядку. Групове порушення громадського порядку: аналіз юридичного складу злочину, відмежування від суміжних злочинів. Масові заворушення: аналіз юридичних складів злочину. Заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку: особливості об’єктивної та суб’єктивної сторін юридичного складу злочину. Хуліганство: аналіз юридичних складів злочину, відмежування від суміжних злочинів, кваліфікація за сукупністю з іншими злочинами.

Злочини проти моральності. Наруга над могилою: аналіз юридичиного складу злочину. Знищення, руйнування або по­шкодження пам’яток — об’єктів культурної спадщини та само­вільне проведення пошукових робіт на археологічній пам’ятці: особливості юридичних складів злочину. Жорстоке поводжен­ня з тваринами: особливості юридичних складів злочину. Вве­зення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагу­ють культ насильства і жорстокості: особливості юридичних складів злочину. Ввезення, виготовлення, збут і розповсюджен­ня порнографічних предметів: особливості юридичних складів злочину. Створення або утримання місць розпусти і звідницт­во: особливості юридичних складів злочину. Проституція або


примушування чи втягнення до зайняття проституцією: аналіз юридичних складів злочинів. Втягнення неповнолітніх у зло­чинну діяльність: аналіз юридичного складу злочину, кваліфі­кація за сукупністю з іншими злочинами.





Дата публикования: 2015-01-10; Прочитано: 221 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...