Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Пожежна безпека. Студенту-дипломнику необхідно визначити системи попередження пожеж та пожежного захисту, організаційні та технічні протипожежні заходи



Студенту-дипломнику необхідно визначити системи попередження пожеж та пожежного захисту, організаційні та технічні протипожежні заходи. Визначити класифікацію приміщень з пожежної безпеки та методи запобігання виникненню в горючому середовищі джерела підпалювання, систему пожежного захисту, попередження розповсюдження та розвитку пожежі. Розглянути планування та розташування приміщень з урахуванням вимог пожежної безпеки, ступінь вогнестійкості будівель, споруд; протипожежні перепони в будівлях, розриви між будівлями, попередження розвитку пожежі. Ознайомитись з інструкціями безпечного сумісного зберігання, використання пожежо- небезпечних речовин і матеріалів. Визначити пожежну сигналізацію в будівлі та приміщенні.

Визначити способи і засоби гасіння пожежі, вогнегасні речовини, пожежну безпеку будівель і споруд, первинні засоби гасіння пожеж та їх застосування.

Визначити систему організаційно-технічних заходів. Виявити, як проводиться державний пожежний нагляд. Розглянути інструкції безпечного використання пожежонебезпечних речовин і матеріалів, дії персоналу під час виникнення пожежі. З'ясувати, як проводиться вивчення питань пожежної безпеки працівниками, у тому числі посадовими особами, та навчання з питань пожежної безпеки.

Виявити дії персоналу під час виникнення пожежі. З'ясувати, як проводиться евакуація людей із будівель і приміщень. Визначити розміри, кількість, розміщення, виконання та утримання шляхів евакуації, розглянути план евакуації людей з виробничих приміщень.





Дата публикования: 2015-01-15; Прочитано: 272 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.009 с)...