Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

В житті усе змішалося



Все легше і швидше ми переключаємося між особистими, соціальними та діловими аспектами нашого життя. Або взагалі знаходимось усюди одночасно – технології це дозволяють. Тому бренди повинні супроводжувати нас, поки ми рухаємося з точки А в точку В з невеликою зупинкою в точці С – з дому на роботу, наприклад. А от бренди, що змушують нас зупинятися і вимкнути гаджети, ризикують нас втратити назавжди.

Важливо і те, що строгий розподіл на сегменти В2В і В2С вже неактуальний, оскільки вузька спеціалізація не дозволить брендам ступати в ногу зі споживачем. А він готовий дозволити бренду постійно знаходитися поруч, тільки якщо другий ставить дійсно високі цілі.

Для наглядної ілюстрації дії цього фактора можна розглянути принцип BYOD (Bring your own device (Принеси свій власний девайс), що стрімко набуває популярності в офісах як великих, так і малих компаній. Така поширена зараз практика, коли співробітникам дозволено приносити на роботу і використовувати свої власні пристрої – смартфони, планшети, ноутбуки, показує, як активно просувають цей тренд самі користувачі. Вона змінює вигляд робочого простору: люди роблять вибір на користь тих брендів та пристроїв, яким вони надають перевагу в особистому житті, завжди і всюди.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 184 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...