Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Призначення закладки Файли



Основним призначенням закладки Файли є підписання сертифікатами (УСЦ чи іншими) будь яких! імпортованих файлів та відправлення підписаних та зашифрованих файлів електронною поштою.

У робочій версії програми файли можуть підписуватися сертифікатами всіх ЦСК (якщо обрана функція "Послідовне накладення підписів на файли"). Тобто, у цьому випадку програма працює як програма підпису імпортованих звітів з інших бухгалтерських систем. Процедура підпису імпортованих файлів звичайна, як і у закладці Звіти.

Якщо позначка у полі "Послідовне накладення підписів на файли" НЕ ВСТАНОВЛЕНА, закладка Файли використовується для організації електронного документообігу. В такому випадку використовуються лише сертифікати УСЦ!!! і файли можуть підписувати інші особи (які не є керівниками установи)!

У демо версії програми в обох випадках файли можуть підписуватися лише сертифікатами УСЦ чи УСС.

ТОБТО, цей модуль можна використовувати для організації електронного документообігу, як у самій організації, так і з іншими установами.

У програму можуть імпортуватися файли з будь яким розширенням за допомогою функції Додати файл. Імпортовані файли поміщаються у закладку Файл.

У цю закладку також поміщаються підписані файли персоніфікованої звітності, звітності до ФСС з ТВП та ще деякі файли.

Файли, поміщені у цю закладку, можуть відкриватися для перегляду та редагування (ті, які відкриваються засобами ОС Windows на комп'ютері користувача), а також з них можна зняти атрибути підпису.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 198 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...