Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Панель інструментів. На панелі інструментів вікна модулю розташовані панель вибору звітного періоду та кнопки: - Відкрити За допомогою цієї кнопки можна відкрити звіти



На панелі інструментів вікна модулю розташовані панель вибору звітного періоду та кнопки:

- Відкрити За допомогою цієї кнопки можна відкрити звіти, поміщені у закладку Звіти,а також імпортовані у однойменну закладку файли, які відкриваються засобами Windows на комп'ютері користувача.
- Підписувачі Кнопка призначена для перегляду інформації про підписувачів звіту. Викликається у обох закладках для звітів та файлів, підписаних тільки сертифікатами УСЦ.
- Зашифрувати та зберегти Збереження на будь якомуелектронному носії підписаних та зашифрованих файлів. Використовується, якщо звіти відправляються у додатку до електронного листа із іншого комп'ютера (при відсутності на комп'ютері із встановленою програмою доступу до мережі Інтернет).
- Підписати Натискання на кнопку запускає процедуру підпису. У закладці Звіти дотримується звичайна послідовність підписів - спочатку бухгалтером, повторне натискання - підпис директора, наступне - підпис печаткою установи. У закладці Файли послідовність підписів обирається самостійно чи при включенні відповідного режиму задається програмно.
- Вилучити підписи із документу Зняття атрибутів підпису із документу. В цьому випадку записи звітів та файлів, відправлені на підпис та вже підписані у цьому модулі, видаляються із таблиці даного модулю. Документ із Реєстру документів НЕ ВИДАЛЯЄТЬСЯ
- Оновити Кнопка використовується для оновлення інформації про підписувачів звіту у випадку підписання документу на різних клієнтських місцях при роботі у мережевому варіанті.
- Відправити звіт по E-mail Запускає режим відправлення документу поштовим клієнтом програми.
- Настроювання пошти Виклик вікна настроювання поштового з'єднання.




Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 137 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...