Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Підпис імпортованих у програму файлів



Можливість підпису імпортованих файлів різними типами сертифікатів залежить від позначки у полі "Послідовне накладення підписів на файли" у Параметрах системи.

· При встановленій позначці у цьому полі програма використовується як програма підпису імпортованих звітів з інших бухгалтерських систем - використовуються всі типи сертифікатів;

· При не встановленій (відсутній) позначці у цьому полі закладка Файли використовується як модуль електронного документообігу - підпис виконується лише сертифікатами УСЦ.

Імпортовані у робочу версію програми файли можна підписати всіма сертифікатами, у демо версію - лише сертифікатами УСЦ та УСС.

Для цього у модулі Параметри системи у закладці Підписи у полі [Використовувати для підпису] повиннібути обранііз списку потрібні сертифікати.

Також у закладці Загальні цього модулю потрібно вказати каталог з секретними ключами підписувача.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 126 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...