Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Редагування складу пакету



У пакеті, який має статус Вихідного, можна додавати, видаляти та редагувати окремі документи.

Для додавання документа до пакету необхідно натиснути на кнопку Додати запис () у таблиці Документи пакету та у відкритому вікні обрати потрібні документи.

Для видалення документа із пакету необхідно обрати цей документ у таблиці Документи пакету та натиснути на кнопку Видалити запис ()чи обрати цю функцію із контекстного меню. Після стандартного попередження про видалення запису документ буде безповоротно вилучений.

Для редагування обраного документа необхідно обрати цей документ у таблиці Документи пакету та натиснути на кнопку Редагувати запис () чи обрати функцію Відкрити із контекстного меню.

У пакетах, які мають статус Вхідних чи Відісланих, існує можливість редагування обраних документів, але виконувати цю процедуру у даному модулі не рекомендується. Для редагу­вання відісланих звітних форм потрібно створювати іхні копії у реєстрі документів. При імпорті пакету з диску документи, які містяться у цьому пакеті, автоматично зберігаються також і у Реєстрі документів та мають статус Вхідних.

Додавання та видалення документів у відісланих та вхідних пакетах неможливе.





Дата публикования: 2014-12-28; Прочитано: 149 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...