Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Національний банк України. НБУ через своїх спостерігачів має велику зацікавленість у системі та процедурах фінансової звітності банків



НБУ через своїх спостерігачів має велику зацікавленість у системі та процедурах фінансової звітності банків. Оскільки це є основною сферою діяльності внутрішнього аудиту, Положення висуває вимогу надання Національному банку України копій звітів внутрішнього аудиту комерційних банків.

Як і більшість комерційних банків Національний банк України має свої регіональні управління, отже звіти внутрішнього аудиту регіональних філій банків мають надсилатися до відповідних регіональних управлінь НБУ.


А 07 Права служби внутрішнього аудиту. Типове Положення

Вступ

План роботи і аудиторські перевірки, здійснювані службою внутрішнього аудиту, визначаються у відповідності до Положення про службу внутрішнього аудиту, затвердженого Головою правління банку або Радою. Відповідальність за виконання завдань, покладених на службу внутрішнього аудиту, несе голова служби, призначений банком.

Керуючись Положенням про службу внутрішнього аудиту та покладеними завданнями, служба внутрішнього аудиту розробляє план і програми роботи з подальшим їх затвердженням керівництвом банку. В своїй роботі служба внутрішнього аудиту повинна дотримуватися положень про внутрішній аудит в українських банках, доведених Національним банком України (див. Додаток А), та міжнародної практики. Внутрішні аудитори мають право розробляти та використовувати свої власні методи роботи.





Дата публикования: 2014-12-25; Прочитано: 127 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...