Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Обсяги роботи



Служба має повноваження здійснювати діяльність по (1) перевірці та оцінці адекватності і ефективності систем внутрішнього контролю банку та (2) перевірці якості виконання персоналом та керівниками покладених на них обов’язків. З цією метою служба здійснює такі заходи:

1. Перевірка та оцінка ефективності систем контролю, достовірності та цілісності фінансових, управлінських та операційних даних.

2. Перевірка дотримання положень внутрішніх інструкцій та процедур банку.

3. Оцінка системи захисту та обліку активів.

4. Оцінка економічної ефективності використання активів.

5. Перевірка здійснених операцій та програм з метою визначення, наскільки отримані результати збігаються із запланованими.

Служба має незалежний статус по відношенню до підрозділів, які вона перевіряє, і тому керівники підрозділів банку не мають права впливу на зміст і обсяги перевірок, що нею проводяться. Більше того, керівники банку теж не в праві будь-яким чином обмежувати зміст та обсяги аудиторських перевірок. Разом з тим, керівництво банку визначає загальні напрямки програми діяльності служби внутрішнього аудиту та види банківської діяльності, які слід перевірити, і може звернутися до служби внутрішнього аудиту із запитом на проведення спеціальних перевірок.

Правління банку (Дата) (Підписи)

Президент (або Голова Правління) (Дата) (Підпис)






Дата публикования: 2014-12-25; Прочитано: 135 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...