Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Робота з буфером обміну



Буфер обміну – це частина пам’яті («кишеня»), що використовується для тимчасового зберігання інформації під час виконання операцій копіювання або переміщення. (Стандартний засіб перенесення інформації в Windows).

******************************************************************

Вставка графічних зображень
Для вставки документа графічного зображення треба запустити графічний редактор (наприклад,
Paint) та відкрити файл, який має потрібний рисунок. Виділити з допомогою запропонованих графічним редактором засобів потрібне зображення потім з допомогою дії Копировать скопіювати вибране зображення у буфер обміну. Якщо ви запустили графічний редактор одночасно з MS Word, то перейти від одного до іншого можна, натиснути клавіші Alt+Tab або клацнувши на назві потрібного додатка на панелі задач.

****************************************************************

Вирівнювання тексту в рядку

Якщо потрібно розташувати текст по центру рядка або іншим чином, слід використовувати клавішу пропуску («пробел»). Для цього необхідно натиснути на відповідну кнопку панелі інструментів.

Не використовуйте пропуски і символи табуляцї, якщо потрібно розмістити текст колонками. Використовуйте замість цього такі засоби MS Word, як розміщення тексту в колонки або оформіть його у вигляді таблиці.

****************************************************************
З. Зберегти цей файл і додати його до звіту в друкованому вигляді.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 224 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...