Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Тема 2.2. Використання служб Internet



Завдання 1

Створити електронний лист у програмі MS Outlook Express і відіслати його на адресу, вказану викладачем. При цьому зареєструвати цю електронну адресу в Адресной книге своєї копії прграми MS Outlook Express.

Завдання 2та хід його виконання

1.Створити електронний лист, в якому вказати відомості про себе (П.І.Б), спеціальність, номер групи та дату створення листа. І відправити його на адресу вказану викладачем.

2.У програмі MS Outlook Express створити електронний лист із вкладанням – файлом у форматі текстового редактора MS World і відіслати його на адресу, вказану викладачем.

3. У програмі MS Outlook Express сформувати підпис – певний тукст, який додається до кожного вашого нового електронного листа. Наприклад, «З найкращими побажаннями, ваше прізвище та ім'я». Створити електронне повідомлення з найвищим пріорітетом та підписом і відіслати його на дресу, вказану викладачем.

4. У програмі MS Outlook Express змінити систему кодування отриманого вами електронного листа та інші. Описати у звіті, в якій системі кодування створено це повідомлення.

5. У програмі MS Outlook Express створити створити власну папку Важные письма як вкладену папку папки Входящие. Перекинути туди декілька з найважливіших листів з папки Входящие.

Завдання 3 та хід його виконання

1.Створити текстове електронне повідомлення для телеконференції relcom.test і переслати його туди з допомогою програми MS Outlook Express.

2.Переглянути вміст телеконференції relcom.metnews і дати відповідь зцитуванням того повідомлення, яке вас зацікавило.

3.Натиснути посилання чтение новостей.

4.Здійснити відповідь у групу новин. Текст повідомлення, на яке даємо відповідь, буде процитований у вашому електронному повідомлені і позначений значком типу «>» перед кожним рядком.

5.Виписати відповідь за змістом і відіслати автору.

Завдання 4 та хід його виконання

1.Встановити початкову сторінку вашого навчального закладу або вказану викладачем домашню сторінку.
2. Перейти до пошукового сервера www.yandex.ru, обрати рубрику Комп’ютеры та знайти інформацію про комп’ютерні програми за вашою спеціальністю.
3. Завантажити пошуковий сервер Rambler.ru
4. Задати пошук за текстом: Реферат.
5. Проаналізувати, скільки документів знайдено.
6. Увійти в пошукову систему Yahoo. Увести адресу http://www.yahoo.com або коротко www.yahoo.com
7. Ознайомитись з правилами вступу у вищи навчальні заклади. Клацнути на гіперпосилання Education. Увести ключові слова Kiev і натиснути на кнопку Search. Розглянути Web-сторінку будь-якого навчального закладу, клацнувши на відповідне гіперпосилання.
8. Ознайомитись зі списком 25 новітніх світових бестселерів з комп’ютерної тематики. Повернутись на першу сторінку Yahoo. Відшукати кнопку News and Media і натиснути на неї. Далі: Books/Bestseller List Computer Literacy Bestseller. Знайти назву книжки, номер у списку відповідає у номеру вашого комп’ютера.
9. Ознайомитись з прогнозом погоди на завтра. Повернутись на першу сторінку Yahoo. Відшукати гіперпосилання Weather і активізувати його.
10. Переглянути новини курсів валют.
11. У полі Адреса вибрати вказівку www.1plys1.tv.
12. Знайти інформацію про ТВ канал «1+1»
13. Ознайомитись з новинами каналу.
14. Ознайомитись з програмою телепередач на завтра.
15. Переглянути нові проекти каналу.
16. Повернутись на основну сторінку.
17. Увійти на сторінку чату.
18. Зареєструватись. Для цього для цього слід вказати ім’я(логін) та свій пароль.
19. Увійти в чат та працювати самостійно.
20. Закрити всі відкриті вікна.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 248 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...