Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ПЕРЕДМОВА. Дисципліна «Податковий контроль в галузях економіки» є складовою частиною циклу дисциплін, які формують майбутнього спеціаліста для роботи в податкових



Дисципліна «Податковий контроль в галузях економіки» є складовою частиною циклу дисциплін, які формують майбутнього спеціаліста для роботи в податкових органах. Цей курс вивчається після опанування курсів: «Фінансовий облік», «Контроль і ревізія», «Податкова система України», «Податковий контроль» та інші.

Мета курсу – розкриття особливостей методики і інформаційної бази проведення податкового контролю в окремих галузях економіки.

Завдання курсу полягає в набутті магістрами навичок аналітичної роботи, самостійного узагальнення нормативної, макроекономічної, галузевої і фінансово–економічної інформації про діяльність підприємств в окремих галузях з її наступним використанням для проведення податкового контролю. Курс є узагальнюючим, спрямованим на мобілізацію раніше отриманих знань для проведення самостійних наукових досліджень.

Дисципліна має яскраво виявлене аналітичне спрямування і значний потенціал науково-дослідної роботи студентів, головний її зміст полягає у виконанні індивідуальних навчально-дослідних завдань на основі інформації про реальні підприємства, стан галузі і макроекономічні параметри. Для забезпечення успішного виконання індивідуальних аналітичних завдань передбачена відповідна тематика самостійної роботи, а також консультації викладача в поза аудиторний час. Тематика і методика практичних занять також побудовані таким чином, щоб надавати можливість магістрам і спеціалістам ознайомитись з методами пошуку і аналітичної обробки необхідної галузевої, статистичної і фінансової інформації, складання аналітичних висновків, написання есе і проведення презентацій.






Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 252 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.008 с)...