Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

ТЕМА 12. Облік доходів та фінансових результатів діяльності підприємства



ПЛАН

Структура П(С)БО 15 та основні терміни

Характеристика рахунків для обліку доходів та фінансових результатів

Облік доходів, які виникають у ході інвестиційної діяльності

Облік доходів від надзвичайної діяльності

Облік результатів надзвичайної діяльності

Облік використання прибутку підприємства

Актуальність теми:

Тема розкриває основні методологічні підходи з організації та ведення обліку доходів та фінансових результатів діяльності підприємства, а також сутність процесу формування і використання прибутку.

Навчальні цілі:

Повинні знати: класифікацію доходів та фінансових результатів, характеристику рахунків для обліку доходів та фінансових результатів, порядок відображення інформації про доходи в регістрах обліку та звітності, порядок використання прибутку підприємства..

Повинні вміти: складати кореспонденцію рахунків з обліку доходів та фінансових результатів, використання прибутку підприємства.

Рекомендована література:

Лень В.С., Гливенко В.В. Бухгалтерський облік в Україні: основи та практика: 3-тє видання. Навчальний посібник.- К.: Центр учбової літератури, 2008. – 608с., с. 316-327.

2. Фінансовий облік. Навч. посібник./За ред. В.К Орлової, М.С. Орлів – 2-ге вид., доп. і перероб. – К: Центр учбової літератури, 2010. – 510.с., с. 311-324., 335-341.





Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 291 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...