Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Кореспонденція рахунків з обліку доходів від надзвичайних подій



Зміст господарські операції Дебет Кредит
     
Визнано дохід на суму відшкодування страховою компанією збитків, нанесених стихійним лихом, згідно з повідомленням 377 «Розрахунки з іншими дебіторами» 75 «Надзвичайні доходи»
Відносяться на фінансові результати суми доходів, що отримані внаслідок надзвичайних подій 75 «Надзвичайні доходи» 794 «Результат надзвичайних подій»

Облік результатів надзвичайної діяльності.

Фінансовий результат від надзвичайних подій визначається на рахунку 794 «Результат надзвичайних подій». За кредитом відображається списання доходів від надзвичайних подій, а за дебетом — списання витрат від надзвичайної діяльності. Кореспонденцію рахунків з обліку фінансових результатів надзвичайної діяльності подано в табл. 12.3.

Таблиця 12.3

Кореспонденція рахунків з обліку фінансових результатів надзвичайної діяльності

Зміст господарські операції Дебет Кредит
     
Списуються на фінансові результати ви- трати від надзвичайних подій, що понесе- ні в звітному періоді   79 «Фінансові результати» 99 «Надзвичайні витрати»
Списуються на фінансові результати до- ходи від надзвичайних подій, що отрима- ні підприємством у звітному періоді 75 «Надзвичайні доходи» 79 «Фінансові результати»




Дата публикования: 2014-12-11; Прочитано: 297 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...