Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Службова інформація



Категорія «службова інформація» є новим режимом інформації. Для журналіста цей режим може становити одну з найбільших перешкод в отриманні публічної інформації від суб'єктів владних повноважень. Стаття 9 Закону про доступ до публічної інформації визначила, що до службової інформації може належати інформація:

Закон дозволив суб'єктами владних повноважень створювати переліки відомостей, що становлять службову інформацію, які мають бути у відкритому доступі. Утім, за своєю природою такі переліки є радше довідковими, а питання відмови у доступі до інформації має вирішуватися під час розгляду конкретного запиту на інформацію із застосуванням трискладового тесту. Службова інформація є строковим режимом, тобто обмеження має відбуватися протягом визначеного строку — під час реалізації проекту, прийняття рішень тощо. Надалі така інформація має надаватися за запитами.





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 542 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.007 с)...