Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Симптомів простуди



Колдакт (хлорфенаміну мамат – Н1 – гістаміноблокатор, фенілпропанол г/х - симпатоміметик). Швидкодіючий комплексний засіб для лікування риніту та симпто-матичної терапії ГРЗ. Має протинабрякову, протизапальну, протиалергічну дію.

Капсули Колдакта містять багатошарові гранули, що забезпечують поступове конт-рольоване вивільнення активних компонентів та їх стабільну концентрацію в сиро-ватці крові. Не слід сполучати з алкоголем. Під час прийому транспортними засо-бами. При прийомі можливе головокружіння, підвищена збудливість, безсоння, зни-ження апетиту, сухість у роті, нудота. Протипоказаний дітям до 1 року, вагітним, під час годування грудьми, особам з ІХС та ГХ.

Контак, Оринол, Ефект (хлорфенаміну мамат – Н1 – гістаміноблокатор, фенілпропаноламіна г/х - симпатоміметик). За складом і властивостями аналогічний препарату Колдакт.

Колд-Флю – крім хлорфенаміну мамату і фенілпропаноламіна містить також кофеїн і парацетамол, який має жарознижувальну дію.

Фервекс (парацетамол, фенірамін, аскорбінова кислота) проявляє проти-запальну, жарознижувальну, анальгезуючу дію, полегшує носове дихання.

Актифед (псевдоефедрин, трипролідин).

Ринопронт (фенілефрін і карбіноксаміну мамат).

Колдрекс Хот Рем (парацетамол, фенілефрін (деконгестант), аскорбінова кислота).

Антикатарал (парацетамол, хлорфенірамін (гістаміноблокатор), фенілефрін (декогестант).

Фарамцитрон (парацетамол, фенірамін (гістаміноблокатор), фенілефрін (деконгестант), аскорбінова кислота).





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 235 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...