Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Гнучка мережна архітектура



Сучасні системи фінансового керування найбільш ефективні, коли вони можуть використовуватися не тільки співробітниками фінансових підрозділів. Структурні одиниці організації повинні надавати фінансову інформацію і збирати її по всій розмаїтості мережних користувачів і по всьому світі. Діючий у середовищі Internet «Фінансовий аналізатор» надає фінансові дані, засоби ана­лізу й інструментальні засоби збирання даних у масштабах усього підприємства.

Безліч параметрів конфігурування дозволяють адміністраторам побудувати унікальну розподілену архітектуру «Фінансового ана­лізатора», яка цілком відповідає вимогам і місцям розташування фінансових менеджерів. Гнучкий доступ і масштабування архітектури реалізує могутній, швидкісний керований мережний додаток, призначений для обробки величезних обсягів даних і рішення склад­них поточних і перспективних задач фінансового управління.

10.3. Пакет R/3 Фірми «SAP INFORMATION TECHNOLOGY»

Фірма «SAP AG» System, Application and Products in Data Processing (системи, прикладні програми, продукти у сфері обробки даних) з 1992 р. активно працює на ринку СНД [53]. Програмний продукт «SAP» R/3 - це ефективний інструмент для менеджменту, основою якого є орієнтація на потребу в стратегічній інформації про виробничу ефективність продукції, що випускається, в умовах швидкої мінливості споживчого попиту. Спираючись на широку функціональність цієї системи, клієнт здійснює цілеспрямований добір, агрегування, вибірку і класифікацію необхідної інформації.

R/3 - це програмні додатки у сфері обліку і звітності, контролінгу, організації виробництва, керування матеріальними потока­ми, а також у сфері забезпечення якості, техобслуговування і ре­монту устаткування, збуту, керування персоналом і керування про­ектами. Понад два мільйони користувачів в усьому світі щодня ви­користовують R/3 у своїй роботі. Система інформаційної підтрим­ки, а також система ранньої діагностики органічно доповнюють про­поновані прикладні програми. А в Business Information Warehouse (сховище бізнес-інформації) у зручний формі представлені внутрішні і зовнішні дані, що забезпечують інформаційну підтрим­ку при прийнятті рішень на всіх рівнях підприємства.

Система R/3 являє собою набір модулів програмного забезпечен­ня в архітектурі клієнт-сервер, що підтримують широкий спектр про­цесів, які дозволяють поєднати на підприємстві виробництво, збут, бухгалтерський облік і облік витрат в одне ціле. Це сприяє раціоналі­зації виробництва, надає можливість оперативного одержання вироб­ничо-економічних даних і дозволяє точно планувати і управляти всіма адміністративно-господарськими операціями.

Відкритість системи зумовлена тим, що концепція R/3 припус­кає її комплексне застосування, але можливий також і модульний принцип використання. Система R/3 доступна для поетапного роз­ширення і легко приводиться у відповідність зі специфічними ви­могами підприємства. Система призначена для використання на платформах ведучих світових виробників. R/3 сумісна з приклад­ним програмним забезпеченням користувача, а також зовнішніми рішеннями і продуктами інших розроблювачів. Упровадження сис­теми відбувається швидко й ефективно. Бездоганне функціонуван­ня системи R/3 забезпечує спеціальний сервісний центр, послуга­ми якого можна скористатися в будь-який час і в будь-якому місці. Підприємства більше 90 країн світу вже зробили свій вибір на ко­ристь системи R/3.

Інтегрованість системи зумовлена тим, що жодне інше програм­не забезпечення не здатне з такою легкістю, як R/3, переборювати традиційні ієрархічні і функціонально-орієнтовані структури. Не­залежно від спеціалізації різних сегментів підприємства система R/3 дозволяє інтегрувати сферу збуту і планування потреби в ма­теріалах, а також виробниче планування, керування складами, фінансову бухгалтерію і керування персоналом у єдиний потік по­слідовної обробки господарських процесів. За допомогою інтегро­ваних методів керування потоком операцій відбувається об'єднан­ня специфічних робочих циклів підприємства з господарськими процесами системи R/3.

Глобальні можливості: система R/3 - це абсолютно нові інфор­маційно-технічні рішення, що дозволяють вийти за вузькі рамки одного підприємства. За допомогою додатків R/3 господарські про­цеси підприємства поєднуються з господарськими процесами клієнтів і постачальників у глобальний логістичний ланцюжок, що охоплює весь господарський цикл від закупівлі сировини і матері­алів аж до ринку збуту. Додатки R/3 дозволяють інтегрувати бан­ки, а також інших ділових партнерів у систему глобальної комуні­кації, як на локальному, так і на міжнародному рівні.

10.4. Програмний продукт стратегічного корпоративного планування





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 277 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...