Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Засоби аналізу і підготовки звітів



Уся потужність засобів «Фінансового аналізатора» базується на багатомірній моделі даних Express®, що зберігає дані в найбільш зро­зумілому і добре сприйманому менеджерами підприємства виді «Фінансовий аналізатор» діє через Web-агента системи Express для забезпечення моментального безпечного доступу до багатомірних даних через корпоративну мережу або через мережу Internet Клю­чова інформація може розглядатися в будь-якій комбінації вимірів, наприклад, по позиціях виробів, періодах часу, виробленим продуктам, регіонам, центрам витрат і т. п. Інструменти навігації по багатомірним даним дозволяють користувачам швидко виділити джерело розбіжностей. Ці інструментальні засоби дозволяють спростити підготовку і виконання запитів про фінансову ефективність центрів прибутку по продуктах, каналах і періодах часу. Спеціалізовані інструментальні засоби, наприклад «Селектор Фінансового аналіза­тора», забезпечують виконання аналізу на основі запитів або на ос­нові відхилень. Використовуючи багатомірний аналіз, користувачі можуть контролювати й аналізувати фінансові дані, а також ство­рювати і зберігати персональні звіти і бізнес-діаграми без будь-яко­го залучення в ці роботи фахівців з інформаційних технологій.

Такі засоби забезпечують підтримку широкого набору засобів фінансового моделювання. Результати аналізу по сценаріях «що, якщо» відображаються негайно. Велика бібліотека убудованих функцій допомагає користувачам створювати прогнози і розрахо­вувати різні коефіцієнти ефективності. Для виконання розширено­го аналізу користувачі можуть поєднувати дані головної книги з даними інших джерел, одержувати й обмінюватися з іншими кори­стувачами новими фінансовими даними. Для підготовлених моде­лей характерна контрольована незалежність, що дозволяє корис­тувачам визначати різні рівняння детального розрахунку для конк­ретна х організаційних одиниць і сценаріїв, разом з тим перевірені правила розрахунку зберігаються для загального використання.

«Фінансовий аналізатор» адаптується до будь-яких бізнес-струкгур організації, таких, наприклад, як центри витрат, продук­ти, послуги або роздрібні магазини, і може відбивати будь-який існуючий бізнес. Крім того, для відображення нових або потенцій­них бізнес-сценаріїв, а також для зміни організаційних структур дані і моделі Фінансового аналізатора можуть бути швидко змінені. Підтримується інтеграція з електронними таблицями.





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 222 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...