Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Призначення пакета Oracle Financial Analyzer



Модуль Oracle Financial Analyzer «Фінансовий аналізатор» призначений для підготовки фінансової звітності, виконання аналізу, планування і розробки бюджету, він є части­ною комплексу програм Oracle E-Business Suite - інтегровано­го набору додатків, призначеного для перетворення бізнесу в електронний вид. Комплексне і цілком інтегроване рішення Oracle дозволяє здійснювати як зовнішні операції з покупцями, постачальниками, так і внутрішні корпоративні операції в електронному виді [52].

«Фінансовий аналізатор» готує бюджет і створює прогнози, ог­ляди, зміни і зв'язки в рамках єдиної системи, забезпечуючи підго­товку і прийняття рішень, а потім контроль результатів їх вико­нання в масштабах усього підприємства. Продукт координує і спро­щує процес розробки бюджету для будь-яких використовуваних підприємством способів підготовки бюджету вниз, вгору або зміша­ним способом.

«Фінансовий аналізатор» може розподіляти бюджетні показники з верхніх рівнів, наприклад, квартал або підрозділ на нижні рівні: місяць або відділ. Користувачі можуть копіювати фактичні дані минулого року в бюджет наступного року і змінювати відповідні бюджетні статті, задаючи відсотки або конкретні суми. Для прогно­зування доходів, керування витратами і маркетинговими витрата­ми можуть вводитися обсяги в натуральних одиницях виміру.

Інструментальні засоби збору даних, включаючи електронні таблиці і Web-браузери, забезпечують контрольоване одержання бюджетних даних. Для прискорення обробки бюджетів і прогнозів користувачі мають окремі фрагменти загальної фінансової бази даних на персональних комп'ютерах. На завершальному етапі цик­лу підготовки бюджету остаточно сформований бюджет консолі­дується для забезпечення доступу до нього всіх підрозділів підприє­мства і закривається для запобігання введення яких-небудь додат­кових змін.





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 236 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...