Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Прийняття рішень на основі інтеграції з ЕКР-системою



Модуль «Фінансовий аналізатор» тісно інтегрований з модулем Oracle «Головна книга», що усуває необхідність подвійного введен­ня даних і подвійного ведення структур. Інформація «Головної кни­ги» легко відображається на структурі «Фінансового аналізатора», це по ній підготовляються звіти, вона аналізується і поєднується з даними інших джерел, а потім використовується як база для підго­товки бюджетів, прогнозів і планів. Сальдо рахунків «Головної кни­ги» також знаходить висвітлення у «Фінансовому аналізаторі». По­стійний зв'язок між цими двома додатками дозволяє передавати зміни ієрархій і інших структур, що відбулися в «Головній книзі», безпосередньо у «Фінансовий аналізатор» без будь-якої додаткової доробки. Дані і структури можна автоматично регенерувати на ре­гулярній основі, так, щоб забезпечувалася їх цілісність і керованість. Бюджети, створені у «Фінансовому аналізаторі», можуть бути пе­редані назад у модуль Oracle «Головна книга» і зберігатися там для виконання порівняльних звітів по «Головній книзі». Процес аналізу стає найбільш повним за рахунок можливості прямого доступу до даних модуля «Головна книга» з «Фінансового аналізатора».

Пакет забезпечує контрольований доступ до даних. Продукт підтримує цілісність фінансових даних у центральному джерелі і гарантує, що користувачі можуть одержувати необхідну їм інфор­мацію безпосередньо зі своїх робочих місць через Web-браузер.

Засоби керування доступом дозволяють адміністраторові виз­начати для конкретних користувачів, які фінансові дані вони мо­жуть переглядати і редагувати. Користувачі працюють тільки з інформацією, що представляє для них інтерес і відповідає їх поса­довим обов'язкам. Керівники високого рангу можуть одержувати зведені дані, відповідні до рівня їх вимог, а оперативне керівництво може одержувати як детальні, так і зведені, дані.





Дата публикования: 2014-11-28; Прочитано: 206 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.006 с)...