Студопедия.Орг Главная | Случайная страница | Контакты | Мы поможем в написании вашей работы!  
 

Запуск макросу



Запуск макросу. При запуску макросу виконання макрокоманд починається з першого рядка макросу і продовжується до кінця макросу або, якщо макрос входить у групу макросів, до початку наступного макросу. Запуск макроса з режиму конструктора виконується командою Запуск або за допомогою піктограми у вигляді знака оклику. Налагодження макросу в покроковому режимі. Виконання макросу в покроковому режимі дозволяє простежити передачу управління і результати виконання кожної макрокоманди. Це полегшує пошук макрокоманди, що приводить до виникнення помилки або дає невірні результати. Виконання макрокоманд при відкритті бази даних. Спеціальний макрос, збережений під ім’ям Autoexec, дозволяє автоматично виконати макрокоманду або набір макрокоманд при відкритті бази даних. У процесі відкриття бази даних програма Microsoft Access виконує пошук макросу з цим ім’ям і, якщо такий макрос існує, автоматично запускає його.

Сполучення клавіш у AutoKeys. Запуск макросу можна зв’язати з натисненням визначених клавіш. Такий макрос зберігається з ім’ям Autokeys. У наступній таблиці представлені сполучення клавіш, які використовуються у макросі Autokeys. Припустимі сполучення клавіш є підмножиною синтаксису інструкції Visual Basic SendKeys (таб. 9).

Таблиця 9. Сполучення клавіш

Інструкція SendKeys Сполучення клавіш
^A або ^4 CTRL+Будь-яка буква або цифра
{F1} Будь-яка функціональна клавіша
^{F1} CTRL+Будь-яка функціональна клавіша
+{F1} SHIFT+Будь-яка функціональна клавіша
{INSERT} INS
^{INSERT} CTRL+INS
+{INSERT} SHIFT+INS
{DELETE} or {DEL} DEL
^{DELETE} or ^{DEL} CTRL+DEL
+{DELETE} or +{DEL} SHIFT+DEL




Дата публикования: 2014-11-26; Прочитано: 301 | Нарушение авторского права страницы | Мы поможем в написании вашей работы!



studopedia.org - Студопедия.Орг - 2014-2024 год. Студопедия не является автором материалов, которые размещены. Но предоставляет возможность бесплатного использования (0.005 с)...